If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги в момента пазара е много слаб,по-добре си пазете колиците че иначе ще им земете нищожни пари.145-ци,146-ци 2000г ЖТД щом се намира под 3000лв в добро състояние простооо
Така си е!За 10000 км съм сменил цял термостат!И задни амортисйори са за смяна, а е само на ...найси к. км колата.
Ако си бях взел фолксваген сега щях да имам магазин за авточасти и бензиностанция ама на....!!!!Да им се невиди на Италиянците!Не се научиха да правят коли!Ей го на - и Ферари се издъниха във формулата!!!!ПФУУУ!!!!
Аз имам голф 3 и алфа 146тд.на голфа откакто е при мен за 3 години и 70000 км съм му сменил само съединителя защото беше оригиналния,а колата е на 200000 и то не защото беше за смяна,а неисках да ме изнедада.По алфата вече няма чет нещата които съм сменил за 9000 км-то не бяха рейка,турбина,окачване,парно и т.н.Не съм си навил на масрафа иначе изобщо няма да я продавам,а направо ще я подаря на някой.Между другото вчера мерих компресия на голфа- 2 цилиндъра са на 6 един на 8 и един на 9.Не харчи масло,а разхода е 8 л. градско и 6.5 л. извън градско-газ.Така,че не плюй по голфовете.
Аз имам голф 3 и алфа 146тд.на голфа откакто е при мен за 3 години и 70000 км съм му сменил само съединителя защото беше оригиналния,а колата е на 200000 и то не защото беше за смяна,а неисках да ме изнедада.По алфата вече няма чет нещата които съм сменил за 9000 км-то не бяха рейка,турбина,окачване,парно и т.н.Не съм си навил на масрафа иначе изобщо няма да я продавам,а направо ще я подаря на някой.Между другото вчера мерих компресия на голфа- 2 цилиндъра са на 6 един на 8 и един на 9.Не харчи масло,а разхода е 8 л. градско и 6.5 л. извън градско-газ.Така,че не плюй по голфовете.
Бате това за голфовете изобщо него почвай,просто няма смисал.
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
въобще кво общо има с темата , колко неща си си сменил по Гоуфу
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
145 ЖТД = 2400 лв То за салона само искат една камара пари , а тук ти дават и кола
Тая от пръв поглед се виждат още едни 2000лв за да я направиш кола. К'во ше му направиш на тоя таван освен да го смениш? Цялата е за боядисване/освежаване и няма да мине само с полиране. Педалите,кормилото и ск. лост са се разпаднали... Не погледнах на колко "реални" километри е. Не се мразя чак толкова, че да си купя кола в такова състояние,освен ако наистина не си заслужава.
П.П. сега видях,че километрите не са написани.
П.П.2 Пунтото от подписа го взех в подобно състояние за подобна цена. Вече ми струва, повече отколкото да съм си го купил здраво... Единственото предимство е че поне знам със сигурност в какво състояние е в момента.
Не си попаднал на читава алфа, аз по мойта само едни амортесьори дето съм сменил, едно спукано маркуче на спирачките и оная джаджа от оня ден, дето беше дефектна.
П.П. от Ал. Ауто ми дадоха нова без да плащам и си я смених сега в колата е зима като пусна климатика. Требе да се видим да те почерпа неколко бири
Тая от пръв поглед се виждат още едни 2000лв за да я направиш кола. К'во ше му направиш на тоя таван освен да го смениш? Цялата е за боядисване/освежаване и няма да мине само с полиране. Педалите,кормилото и ск. лост са се разпаднали... Не погледнах на колко "реални" километри е. Не се мразя чак толкова, че да си купя кола в такова състояние,освен ако наистина не си заслужава.
П.П. сега видях,че километрите не са написани.
П.П.2 Пунтото от подписа го взех в подобно състояние за подобна цена. Вече ми струва, повече отколкото да съм си го купил здраво... Единственото предимство е че поне знам със сигурност в какво състояние е в момента.
Те тва е истината,ма аз повече няма да се обаждам,всеки си купува каквото иска,и полсе нека си троши главата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment